VIDEO | Depăşire criminală, evitată la limită, filmată cu camera de bord

Poliţia Sibiu a revenit asupra acestei chestiuni şi a anunţat că se vor face verificări în acest caz, după ce mai muți participanţi la trafic au fost puşi într-un real pericol de către un şofer care a executat o depăşire extrem de periculoasă pe drumul care duce spre Transalpina, în Sibiu, scrie adevarul.ro.

Momentul în care un BMW depăşeşte un camion şi trece milimetric pe lângă un alt BMW care circula regulamentar din sens opus a fost surprins de un participant la trafic şi postat pe reţelele de socializare.  Din comentarii reiese că întâmplarea s-a petrecut sâmbătă, 6 martie, pe DJ 106 E, în Mărginimea Sibiului, pe drumul care leagă localităţile Cristian de Orlat şi se uneşte cu celebra şosea Transalpina. De asemenea, unul dintre internauţi a precizat faptul că şi el a fost protagonistului unui incident similar, provocat de acelaşi şofer pe DN 7 / E 81. „Ăsta era să mă omoare şi pe mine, eu cu Matiz, el cu BMW, pe Valea Oltului”, a comentat o persoană.

Cu privire la imaginile apărute in spaţiul public, poliţiştii Serviciului Rutier Sibiu s-au autosesizat şi au demarat verificările. În cel mai scurt timp, vor fi identificaţi conducătorii auto surprinşi in imagini, inclusiv conducătorul auto care în mod flagrant încalcă normele rutiere şi creează astfel o situaţie de risc la adresa tuturor participanţilor la trafic. În funcţie de rezultatul verificărilor vor fi dispuse măsuri în consecinţă”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Werner.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here