VIDEO | La munte nu e pandemie: Aglomeraţie şi petreceri în Poiana Braşov şi la Cabana Postăvaru

Turiștii au luat cu asalt stațiunea Poiana Brașov, iar la Vârful Postavaru s-au încins petreceri în aer liber, transmite Digi24, care a difuzat imagini trimise de un telespectator aflat la faţa locului.  

„Este o situație nedorită și este păcat că unii oameni ignoră apelul nostru de respectare a măsurilor de protecție sanitară. Deși, după atâta vreme în care ne-am confruntat cu pandemia, cred că aceste reguli ar fi trebuit să intre în reflex”, a declarat la Digi24 Alexandru Ganea, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Brașov.

Spre seară, mai arată Digi24, distracția s-a mutat însă într-un club din Poiana Brașov, petrecerea de acolo fiind transmisă în direct pe Facebook.

1 COMENTARIU

  1. Păi bă tu esti prefect???…esti reprezentantul guvernului în teritoriu??..sau ce mama dracului esti?..ce masuri ai luat bă tu ca prefect??…vrei sa ne termini ca brașoveni?..Sa te puna dracul să bagi brașovul în zona roșie ca jar manânci..pe noi locuitorii orașului ne bagi restricții cu duiumul….cu curvele si interlopii din bucale te porti frumos cu lozinci….de mama dracului nu închizi drumul poienii….??..la fel si pe valea prahovei..bă parcă toți sunteți făcuți de aceeași mamă…șoșoacă …si ca sa scapi ai pus o coadă de mătură purtător de cuvânt …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here