VIDEO Ministrul Sorin Cîmpeanu a venit la vaccinare îmbrăcat cu o cămașă specială

Miniștrii cabinetului Cîțu au primit, miercuri, prima doză de vaccin anti-COVID, la Spitalul Militar. O notă aparte a făcut ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, care a evitat să-și arate brațul, spre deosebire de restul colegilor de Cabinet, și a venit îmbrăcat cu o cămașă prevăzută cu o clapă detașabilă în dreptul locului unde urma să fie vaccinat.

Mai precis, cămașa avea pe brațul stâng un fel de petic prins cu scai, care să permită un acces rapid la braț, fără a mai fi nevoie ca ministrul să o dezbrace.

Cămașa dvs. seamănă cu matricolele noastre din liceu, cu arici!”, i-a spus asistenta care l-a vaccinat pe Sorin Cîmpeanu, potrivit Digi24.

Ministrul le-a explicat colegilor și asistentei că are obiectul vestimentar de mai mult timp, fiind nevoit să facă mai multe vaccinuri pentru boli rare, deoarece în trecut a călătorit în câteva state exotice. 

Am participat la campania pentru Consiliul de Securitate ONU, ocazie cu care am fost în peste 70 de țări mai altfel, care au necesitat vaccinări specifice pentru zonele respective, ocazie cu care sigur că am reușit să fiu pregătit. Sunt unul dintre cei foarte pregătiți cu privire la actul de vaccinare, din toate perspectivele”, citat de edupedu.ro.

Ulterior, ministrul a revenit cu precizări pe grupul de comunicare al Ministerului Educației: „Dacă este așa de interes (deși cred că sunt subiecte/întrebări cu muuult mai importante), vă spun că “accesoriul” face parte din logica de privilegiere a eficientei ! 

 Tema principala/esențială ramane vaccinarea; accesoriile sunt chestiuni marginale.

VIDEO Vaccinarea lui Sorin Cimpeanu, de la minutul 1:13:44 în înregistrarea de mai jos:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here