VIDEO | PR cu năbădăi: Nicușor Dan și Tanczos Barna, la un pas să cadă de pe biciclete

Edilul Capitalei, Nicuşor Dan, şi ministrul Mediului, Tanczos Barna, au fost la un pas să cadă de pe biciclete, după ce un alt biciclist s-a dezechilibrat şi era să cadă peste ei. Incidentul a avut loc la sosirea în Parcul Herăstrău, unde are loc o dezbatere de Ziua mondială a bicicletei.

Imaginile au fost surprinse de jurnaliştii de la Digi24.

Nicușor Dan și Tanczos Barna participă alături de preşedintele Klaus Iohannis la o dezbatere pe tema transportului sustenabil în România, organizată de Asociaţia „Green Revolution”.

La sosirea în parc, Nicuşor Dan a spus că e nevoie de piste de biciclete pe „zeci sau sute de kilometri” în Bucureşti, iar „pentru asta trebuie să eliberăm oraşul de maşinile parcate, iar asta se va face prin Strategia de parcare, apoi pistele de biciclete”, a explicat el.

„Chiar dacă am vrea să facem în prezent piste de biciclete, nu am avea unde, pentru că sunt maşini parcate peste tot pe prima bandă. Primul lucru este să găsim soluţii alternative pentru a putea muta maşinile de pe prima bandă, astfel încât să avem spaţiul considerabil. E inutil să avem o pistă de bicicletă care nu e conectată cu altele şi care să nu-ţi permită să te duci de acasă până la serviciu”, a mai declarat Nicuşor Dan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here