VIDEO | Scene șocante: Mamă bătută cu ciomagul de copiii ei, în timp ce tatăl se amuză

O filmare scandaloasă postată, vineri, pe reţelele de socializare, surprinde  episodul în care doi copii îşi lovesc mama cu un par. Femeia este lovită în cap şi începe să plângă. Toată scena se petrece sub privirile tatălui care se amuză copios, transmite Adevărul.

Cazul a ajuns în atenţia poliţiştilor vrânceni, care s-au autosesizat după ce o femeie de 41 de ani, din localitatea Jitia, ar fi fost bătută de concubinul aflat în stare de ebrietate şi de copiii săi minori, de 8 şi 11 ani, instigaţi de bărbat.  

„La data de 28 ianuarie, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Gugeşti s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în seara zilei de 26 ianuarie, o femeie, în vârstă de 41 de ani, din comuna Jitia, ar fi fost lovită de către concubinul său, un bărbat de 50 de ani”, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.  

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului împreună cu lucrători din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, iar din cercetările preliminare a reieşit faptul că, pe fondul consumului de alcool, bărbatul i-ar fi instigat şi pe cei doi minori ai săi, de 8, respectiv 11 ani, să exercite acte de violenţă asupra femeii.  

Toată întâmplarea ar fi fost filmată cu telefonul mobil de fiica mai mare a cuplului. Femeia ar fi fost lovită cu nuiaua, dar şi cu obiecte de vestimentaţie şi alte obiecte casnice. În urma verificărilor efectuate, cei trei copii şi mama acestora au fost internaţi într-un centru maternal.  

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie, iar bărbatul de 50 ani a fost reţinut pentru 24 de ore.

1 COMENTARIU

  1. Uite asa invata baietii ,dar si fetele ,de la un tata betiv si agresiv ,sa devina lipsiti total de sentimente fata de o mama care i-a crescut cu greu,printre actele de violenta ale unui animal abrutizat de bautura!!!Sa vedem cum vor mai reactiona acolo,la centrul social,daca vor regreta ce au fost pusi sa faca!Inclusiv fata cea mare,care filma cu telefonul ,deci stia sa-l foloseasca si putea trimite si un apel la 112,nu doar sa posteze pe facebook!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here