VIDEO | Șeful Poliției Locale Craiova a lăsat o „surpriză” în curtea unei femei: o roabă cu deșeuri. „Dumneavoastră aseară v-aţi pierdut gunoiul!”

Femeia a rămas cu gura căscată când a văzut că la poarta ei s-au strâns mai mulţi poliţişti, iar unul dintre ei, îmbrăcat civil, i-a adus în curte un maldăr de gunoi, relatează Adevărul.

Autorităţile din Craiova au pornit o adevărată campanie împotriva celor care aruncă gunoaiele menajere pe străzile din oraş. După ce zilele trecute o familie a fost surprinsă când răsturna un tomberon şi o roabă pline cu deşeuri chiar pe un bulevard din oraş, poliţiştii locali au depistat o altă femeie care a făcut acelaşi lucru. 

De data aceasta, poliţiştii s-au gândit să returneze gunoiul „pierdut” de proprietar pe stradă. Au încărcat deşeurile într-o roabă şi au mers la poarta femeii.Cel care a răsturnat roaba cu gunoi în curtea femeii a fost chiar şeful Poliţiei Locale, Octavian Mateescu. 

„Bună dimineaţa. Ce mai faceţi? Doamnă, dumneavoastră aseară v-aţi pierdut gunoiul! Şi am zis să vă ajutăm, să vă aducem gunoiul înapoi”, i-a spus Mateescu femeii care privea nedumerită cum i se răstoarnă roaba cu gunoi în curte. 

„Nu-i al meu, şefu! De ce-l aruncaţi la noi, dacă nu-i al nostru?”, a încercat femeia să se apere. „Nu noi, uite domne, uite ăştia au aruncat”, a mai spus acesta arătând spre vecini.

Poliţiştii locali i-au comunicat femeii că a primit şi o amendă în valoare de 2.000 de lei.   

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here