VIDEO | Valea Prahovei, afectată de inundații. „Nu mai știu ce să vorbesc, deci sunt terminat”

Distrugeri importante pe Valea Prahovei. Ploile torențiale de noaptea trecută au adus cu ele munți de nămol, resturi și grămezi de lemne pe drumuri și în casele localnicilor din Bușteni și Sinaia. Oamenii s-au chinuit toată ziua să scoată apa și mâlul din case și grădini. Iată ce a rămas după inundații în stațiuni, transmite Digi24.

A fost rupere de nori în Bușteni. De la ora 3 și jumătate a plouat atât de mult, încât mai multe pârâuri au ieșit din matcă, suficient cât să facă pagube majore.

-Ne-am trezit dimineața, la ora 4, cu apa până la brâu. Nu mai știu ce să vorbesc, deci sunt terminat. Mașina e făcută praf.

Peste o sută de gospodării au fost grav afectate, iar oamenii au ajuns să arunce cam tot ce aveau prin case și curți.

– A fost apa până la geam. Efectiv a intrat prin geamuri. Tot ce aveam prin șifonier, pline cu apă, lenjerii și alea. Dacă vă duceți afară 2 saci cu prosoape albe, care sunt de aruncat.

-Din cauza viiturii a distrus tot ce înseamnă pe aici. De 40 de ani nu s-a întâmplat așa ceva.

-Soția mea a făcut atac de panică, am reușit s-o scot pe geam și să o salvez, s-o duc la vecinul.

În Sinaia, dimineață nu îți mai dădeai seama unde e drumul și unde e albia râului. Apele au măturat cu putere șoseaua și calea ferată care trece pe lângă stațiune.

Articolul integral – AICI.

1 COMENTARIU

 1. Voi ați votat ca nu vreti autostradă!!.
  Pe timpul lui băsescu cand era ministrul transporturilor.!!.
  Acum va ia dracul,!!..poate mai da vreo două ploi și dispareti, că oricum ati înnebunit milioane de șoferi care au traversat tiganiile cu nume de stațiuni ale voastre…sunteti o rusine națională pentru modul si felul cu ati rezolvat tranzitarea șatrelor voastre..
  V-ați dus toti ptimsrio de pe valea prahovei, azuga sinaia, bușteni la bețivul de băsescu sa nu înceapă autostrada ca va mor afacerile!!..
  Ei acum se răzbuna toți pe voi ăștia care ati scris acel manifest…
  De ce nu-l întrebați pe marinar daca nu credeti asta?..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here