VIDEO | Localnicii din Sinaia, terorizați de o ursoaică și cei patru pui: Gata, ne-am săturat! Sunt prea mulţi şi le este foame

O ursoaică şi cei patru pui ai ei au fost filmaţi de un localnic în noaptea de vineri spre sâmbătă, în timp ce se plimbau pe străzile din cartierul Platou Izvor din Sinaia, relatează Adevărul.

Oamenii spun că aproape nu există noapte ca animalele să nu-şi facă apariţia în zona tomberoanelor de gunoi.

Prezenţa urşilor pe străzile din staţiunile montane reprezintă un spectacol pentru turişti, dar pentru localnici este un coşmar. Oamenii s-au săturat să trăiască cu teama că pot fi atacaţi în orice moment.

O tragedie s-a întâmplat duminica trecută, când un sportiv, om al muntelui, a fost ucis de o ursoaică în pădurea din Azuga. Localnicii cer acum relocarea animalelor şi solicită autorităţilor să ia măsuri.

Dragă ONG-sti, „iubitori” de animale şi natura…daaaa, voi ăia care le luaţi apărarea că sunt inofensivi şi blânzi, un fel de iepuraşi…. De ce nu îi luaţi în garsonierele voastre din marile oraşe, că noi ne-am cam săturat să stăm cu teama că cineva drag nouă ar putea păţi ceva!!! DA, ştiu o să începeţi cu „noi le-am invadat teritoriul, noi le tăiem pădurile, noi nu îi hrănim”…. DAR GATA!!! Sunt mulţi, mult prea mulţi…. ŞI LE ESTE FOAME!” ÎN AZUGA A INTRAT PESTE OAMENI ÎN CASĂ!”, este mesajul transmis de un salvamontist.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here