Propaganda PSD declanșează o nouă campanie de isterizare a românilor, susțînând că alegerile anticipate favorizează răspândirea coronavirusului in România. Ion Cristoiu a declarat la Antena 3 că PNL nu o să mai aibă pe cine guverna după ce va câștiga alegerile.

„Ăștia sunt iresponsabili, Iohannis trebuie să oprească acest proces cu anticipate. Noi suntem deja terminați. Anticipatele, forțate, această criză provocată exclusiv de președinte, are loc pe o Românie care e vie, se întâmplă mii de lucruri: iată, coronavirus, poate veni poimâine nu știu ce creștere.

Dacă se dizolvă Parlamentul, două luni nu mai are cine să legifereze. Dom’le, suntem nebuni? Asta, guvernul este interimar. Sunt nebuni? Cum să lași, pentru că PNL să câștige alegerile? Bun, o să câștige alegerile dar nu o să aibă cu cine”, a declarat Cristoiu la Antena 3.

„Poate fi începutul sfârșitului pentru Klaus Iohannis, o spun cu toată responsabilitatea”, a adăugat Cristoiu.

Ulterior, la Antena 3 și-a făcut apariția Victor Ponta, care se opune și el alegerilor anticipate. Ponta a continuat pe aceeași partitură, încercând să amplifice temerile românilor.

Prin ce s-a întâmplat în ultimele zile și în lume suntem ca în 1977, într-o situație la fel de dificilă că la marele cutremur; avem o criză. Mi-aș dori mâine să votăm un guvern, dar nu guvernul Orban. Cred că mâine dimineață ar trebui că domnul Iohannis să ne cheme pe toți să ne spună că suntem într-o situație de o gravitate fără precedent, este o urgență medicală care o să fie și economică. Ce facem cu două milioane de români din Italia, nu-i mai primim în România? Ce facem cu firmele care depind de importuri din China? Noi ce facem, picăm guverne de 5 ori? Suntem ca în ultima noapte pe Atlantida, se scufundă continentul și noi ne ținem de glume? În locul lui Iohannis mâine l-aș propune premier pe Raed Arafat. Am auzit zvonuri cu domnul Ciucă, dar nu e criză militară”, a declarat Ponta.


2 COMENTARII

  1. Rahat pontist, niste javre ordinare : psd, alde, pro rom, udmr si-alte loaze, sa se care dracului din parlament, anticipate, cat mai repede! Vorbeste de presedinte, sa convoace partidele si sa-l puna pe arahat, dar de ce sa nu propuna presedintele anticipatele in mod direct, si-n doua luni avem alegeri?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here