Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, se folosește de spaimele românilor legate de coronavirus pentru a încerca să blocheze alegerile anticipate. Într-un interviu la Antena 3, duminică seară, Ciolacu a declarat că  „dacă nu era această presiune cu virusul, poate politicienii ar mai fi avut timp să se joace”.

„Dacă nu era această presiune cu virusul, poate politicienii ar mai fi avut timp să se joace. Este exclus să stăm cu guvern interimar până în noiembrie. Dacă suspendăm și Parlamentul, îl dizolvăm, nu mai are voie să dea legi organice, numai legi ordinare. Dacă Doamne ferește este nevoie de mutări de bani, resurse către domnul Arafat, dacă avem și Guvern demis și Parlament dizolvat, nu se poate face nimic”, a încercat Ciolacu să-i sperie pe români.

„Într-o situație de criză, cum este cu coronavirus, nu înțeleg cum va fi gestionată. Statul trebuie să fie coerent, cum intrăm în așa ceva cu această incoerența, cu miniștri care au altă agenda? Cu miniștri care sunt propuși dar nu sunt votați”, a mai spus Ciolacu.

Ciolacu a mai afirmat că este „o chestie de zile” până la apariția unui caz de infectare cu coronavirus în România, „țînând cont că a două patrie a românilor a devenit Italia”. „Nu știu dacă suntem pregătiți”, a spus el, menționând că femeia din Buzău în cazul căreia există suspiciuni a îngrijit în Italia o bătrână confirmată ulterior cu acest virus.

„Nu știu dacă suntem pregătiți. Vom avea coronavirus. Era o chestie de zile, țînând cont că a două patrie a românilor a devenit Italia. Îmi pare rău că s-a întâmplat tocmai la Buzău, orașul meu”, a mai spus Ciolacu.

Ulterior, s-a dovedit că femeia din Buzău nu este infectată cu coronavirus.


1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here