Europarlamentarul USR Dan Barna a fost votat vicepreşedinte al grupului RENEW

Sursa: Facebook

Liderul delegaţiei României din grupul RENEW Dan Barna a fost votat de colegii săi europarlamentari în funcţia de vicepreşedinte al grupului, la o şedinţă desfăşurată miercuri dimineaţă, transmite News.ro.

Cu o zi înainte, europarlamentarii RENEW au desemnat-o pe europarlamentara Valerie Hayer să continue în funcţia de preşedinte al grupului, iar astăzi au fost aleşi cei opt vicepreşedinţi, mai arată comunicatul de presă al USR.
„Le sunt recunoscător colegilor din 20 de state europene pentru votul pe care mi l-au acordat astăzi. Este încă o dovadă că USR reprezintă o voce puternică la nivel european şi un partener de încredere în cadrul grupului liberal european. Împreună cu Vlad Voiculescu şi Eugen Tomac, voi lucra pentru a reprezenta interesele României la Bruxelles şi pentru a contribui la politici publice benefice pentru cetăţenii europeni”, a declarat Dan Barna, conform sursei citate.
În prezent, grupul RENEW numără 75 de europarlamentari şi este parte din coaliţia de formare a viitoarei Comisii Europene alături de grupul Popular European şi de cel al Socialiştilor şi Democraţilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here