Italian împușcat de propriul fiu, care l-a confundat cu un mistreț

Un italian de 55 de ani a împușcat mortal de propriul fiu, în vârstă de 34 de ani care l-a confundat cu un mistreț. Cei doi se aflau la braconaj într-un parc natural din sudul Italiei, unde vânatul este interzis.

Tatăl și fiul nu erau unul lângă celălalt, ci o luaseră pe drumuri separate în căutarea prăzii. La înserat, bărbatul mai tânăr a văzut o umbră prin pădure și frunze mișcându-se. A crezut că e un mistreț, nu a stat pe gânduri și a tras. Doar că nu era un animal, ci chiar tatăl lui, care a primit un glonț direct în abdomen.

Când a realizat ce a făcut, fiul a sunat la autorități. Din păcate, medicii nu au mai putut să-i salveze tatăl, care a murit din cauza rănii.

Poliția l-a reținut pe italianul de 34 de ani și l-a acuzat de omor prin imprudență. Armele celor doi bărbați au fost reținute. Potrivit presei locale, tatăl și fiul erau pasionați de vânătoare și erau cunoscuți printre vânătorii din zona lor.

În Italia, vânatul este o activitate populară. Peste 800.000 de oameni au permis de vânătoare.

În prezent, în peninsulă sunt peste un milion de mistreți. Populația este în creștere iar animalele vin frecvent în orașe, ceea ce cauzează mari probleme. În Lombardia, autoritățile regionale au propus chiar să permită vânarea mistreților cu arcul, nu numai cu pușca, ca să fie redus numărul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here