The Telegraph: Membri din biroul lu Boris Johnson au dat o petrecere pe Downing Street, cu o zi înainte de funeraliile prinţului Philip, în timpul doliului naţional

Membri ai personalului biroului premierului britanic Boris Johnson de la numărul 10, pe Downing Street, au organizat o petrecre în toiul carantinei, cu o zi înainte de funeraliile prinţului Philip, dezvăluie The Telegraph, potrivit News.ro, care citează AFP.

Consilieri şi funcţionari s-au reunit pentru a sărbători plecarea a doi membri ai echipei şefului Guvernului, directorul comunicaţiilor James Slack şi a unuia dintre fotografii personali ai lui Boris Johnson, precizează cotidianul conservator.

Ziarul face aceste noi dezvăluiri în timp ce premierul conservator luptă să-şi păstree mandatul la şefia Guvernului, după ce şi-a cerut scuze pentru că a participat la o petrecere în grădina Downing Street în toul carantinei în 2020.

Această nouă petrecere a avut loc la Downing Street, scrie The Telegraph, cu o zi înainte de funeraliile soţului reginei Elizabeth a II-a.

Regatul Unit se afla în atunci în doliu naţional.

Imagini cu regina, aşezată singură în primul rând în biserică, din cauza restricţiilor impuse împotriva covid-19, simbolizau atunci rigoarea carantinei în regat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here