Un șofer a accidentat mortal un bărbat, apoi l-a dus acasă și l-a așezat în pat, ca să lase impresia că a murit din cauze naturale

Un șofer în vârstă de 21 de ani din județul Suceava a fost reținut și urmează să fie dus la instanță cu propunere de arestare preventivă după ce a lovit mortal cu mașina un bărbat și a încercat să-și ascundă fapta ducându-l pe acesta acasă, în patul lui, ca să lase impresia că a murit acolo.

Marcel R., 50 de ani, din comuna Ostra, a fost găsit mort în pat, pe data de 7 ianuarie, de doi vecini care veniseră să-i aducă mâncare. Bărbatul fusese văzut ultima dată cu două zile înainte, potrivit Ziar de Suceava.

În urma necropsiei s-a stabilit că bărbatul murise, de fapt, în urma unui accident rutier, prezentând mai multe leziuni specifice.

Ancheta declanșată în acest caz a arătat că bărbatul fusese lovit de o mașină, iar șoferul – care îl cunoștea, știa unde stă și că locuiește singur – l-a dus acasă și l-a așezat în pat, ca să pară că a murit din cauze naturale.

Autorul accidentului nu numai că nu a anunțat poliția, dar și-a văzut liniștit de treburile lui, iar după două zile i-ar fi trimis pe cei doi bărbați cu mâncare, ca să se convingă că bărbatul era mort.

Autorul accidentului află miercuri dacă va fi cercetat pentru omor din culpă în stare de arest.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here