VIDEO | Dan Puric, avalanșă conspiraționistă la Antena 3: „S-a dat ordin să se stingă pandemia”

Invitat în studioul Antenei 3, în emisiunea „Subiectiv” a lui Răzvan Dumitrescu, actorul Dan Puric a șarjat din nou pe teoria conspirației, precizând că „s-a dat ordin să se stingă pandemia”.

„S-a dat ordin să se stingă, la cei care ascultă de ordine, pe unitate. Știți cu ce seamănă obligativitatea vaccinării, care, mă rog, nu este încă legalizată, dar va fi și asta nu o spun, Doamne ferește, pentru oamenii care s-au vaccinat, din varii motive. Eu vorbesc de clasa politică, de demersul politic.

Asta este clar, că e letală. La noi, la unitatea militară, acolo la 014-70, când nu ne dădeau bilet de voie plutonierii, să ieșim și noi trei ore în oraș, știți ce făceam? Și asta recomand poporului român, cu toată dragostea. Săream gardul. Eu am mare încredere în lipsa de încredere a poporului român, în butaforiile politice. E totul atât de evident. Să va uitați la următorul lucru. Ispite din astea penibile, de doi bani, de tip bolșevic; a început să semene vaccinul cu carnetul de partid. Știți că, cu carnetul de partid îți cumpărai și un televizor color.

Acum îi cheamă, penibil, cum să zic, aceste libertăți care sunt traumatizante pentru toți. În primul rând, s-a creat un conflict nefiresc între bieții oameni care s-au vaccinat și bieții oameni care nu s-au vaccinat, tot din varii motive. Dacă ai o minte limpede și responsabilă, din punct de vedere medical, epidemiologic, nu faci așa ceva, în contextul în care știi că vaccinul nu asigură imunitate, în contextul în care știi că un om vaccinat poate să transmită în continuare, deci astea sunt date obiective. Nu îi aduni, decât dacă vrei să faci focare de infecție.

Acum, nu toată țară e un dineu cu proști. A fost acolo un eveniment care a fost reprezentativ pentru cortexul acestor oameni care ne conduc. Ei transmit. Asta este o realitate pe care nu o spun eu, o spun specialiștii. Lucrurile trebuiesc analizate și văzute cu mai multă înțelepciune și cu mai multă obiectivitate.

E clar că acești oameni sunt monitorizați politic. Spun cu durere în inimă, un Guvern sau Parlament, sau un președinte care este ales, el trebuie să reprezinte interesele acestui stat, interesele acestui popor. Deocamdată, interesele poporului român nu sunt reprezentate. Din contră. Tot ceea ce au făcut în acești ultimi ani, s-a făcut împotriva poporului român.

Să știți că este un dublu front pe care vi l-am spus și dată trecută, acum câteva luni. Este un atac al virusului în zona biologică, unde ne distruge imunitatea și este un atac al virusului ideologic, în zona imunității noastre sufletești. Când se îmbolnăvește un organism? Când există niște porți de intrare în acel organism, sau când factorii de apărare a acelui organism sunt dispăruți. Poartă de intrare pe care au făcut-o în organismul numit România, se numește Guvernul și Președinția. E o poartă de intrare unde au intrat infecțiile.

(…) Care sunt factorii de apărare ai unei țări? Conștiințele ei, intelectualii. Majoritatea sunt cumpărați sau adormiți, anesteziați. Nu se poate, într-o situație de criză, fără o dezbatere la nivel științific. Toate mințile care au tras semnale de alarmă. Domnilor, se întâmplă niște lucruri ciudate. Este o altă paradigmă. Nu este un virus normal. E altă paradigmă. El, din punct de vedere clinic, din punct de vedere al diagnosticului, al manifestării, al terapiei. E diferit totul”, a declarat Puric la Antena 3.

3 COMENTARII

  1. mafalda 31 mai 2021 at 13:56

    Ce mai tura – vura – Citu isi face treaba cu brio .Merita mai mul chiar decit postul de sef PNL ce il detine pina in septembrie Orban .Pandemia s-a epuizat , peste tot in tara se lucreaza de zor , apar de niciunde a serie intreaga de nereguli, rapid depistate , de tot felul ce cuprind angajari fictive , transporturi ilegale de deseri de tot felul , capturi importante de droguri . autostrazile au inceput ca capete forme finale , drumurile de mare viteza sunt si ele pe val , bani pentru constructia a doua noi spitale regionale au fost deja procurati ,banii din PNNR vin si ei , o multime de restrictii au fost inlaturate si normalitatea se instaureaza la tot pasul .Citu va cistiga si alegerile din septembrie si deja se afiseaza cu presdintele mai la toate adunarile imoportante .Opozitia nu prea mai are cu ce se lauda , antivaccinistii si antipandemistii si-au epuizat mesajul , vedem pe ici colo incercari de resetare a jocului politic dar cind nimic nu ai a spune totul este in zadar . Vom avea 8 ani de guvernare Citu .Unii inca incearca sa inventeze fel de fel de trasnai dar nu fac altceva decit sa se faca de ris .

    • Gresit,tot ce a facut Catuanul asta,ca prim ministru,a planificat Orban si presedintele Iohannis in guvernarea anterioara,cea care a reusit sa ne scoata din prapastia pregatita de dancila si firea!In anul 2020,cand Iohannis l-a propus pe Orban prim ministru,s-au planificat pasii pentru o guvernare liberala.Catu nu face acum decat sa puna in practica planurile celor doi presedinti,unul de partid si celalalt de tara! Intotdeauna cel cu activitati mai vizibile si laudarosenie mai mare pe retelele de socializare-vezi actiunile sforaitoare cu vaccinarea -relaxarile venite prea devreme -sigur facute pentru a-si spori popularitatea.Vom vedea la toamna cat de bune au fost relaxarile lui, inainte de a se vaccina cel putin 45% din populatia electiva…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here