VIDEO dintr-un univers paralel: Revelion 2013. Propagandiștii lui Putin râdeau la glumele lui Zelenski. Soloviov dansa. URSS, subiect de bancuri

Pe postul Rossiya 1, motor de bază al propagandei lui Putin, Volodimir Zelenski și MAxim Galkin făceau împreună glume despre legile prohibitive, iar propagandistul feroce, Vladimir Soloviov, se distra cu poftă. Nu, acesta nu este un univers paralel, ci Revelionul de acum fix 10 ani, scrie Meduza.

1 ianuarie 2013

Programul „Prima seară din Anul Nou” este găzduit de Maxim Galkin și Volodimir Zelenski. Cei doi glumesc despre tradiționalele beții de Anul Nou, despre salata rusească și Filoip Kirkorov. „Șampania sovietică a intrat în Cartea Recordurilor Guinness ca un paradox: băutura există, dar țara nu”, spune Zelenski. Galkin este indignat de faptul că, în conformitate cu noua lege care interzice promovarea fumatului și a alcoolului, chiar și desenul animat Nu pagadi intră sub incidența legii, deoarece copiii nu ar trebui să vadă cum fumează lupul.

Zelenski glumește că este trecut în telefonul lui Galkin drept „zilier”.

Nikolai Baskov, Evhgeni Petrosian (foto stg. jos), Potap și Nastia interpretează numere muzicale.

Vera Brejneva trimite bezele din public, iar propagandistul de azi al lui Putin, Vladimir Soloviov (foto stg. sus), râde la glumele lui Zelenski.

La mese se distrează Oleg Gazmanov, Dmitri Guberniev, Grigori Leps și alte vedete pop din Rusia și Ucraina.

1 ianuarie 2023

Trupele ruse au invadat Ucraina.

Volodimir Zelenski este președintele Ucrainei și Comandantul Suprem al armatei.

Maxim Galkin, după ce a criticat războiul, a fost declarat „agent străin”, și a părăsit Rusia.

Vera Brejneva, inclusă pe lista neoficială a „artiştilor indezirabili” din Rusia, este voluntară la un centru de ajutor umanitar.

În emisiunile sale, Vladimir Soloviov, face apel la distrugerea Ucrainei și îl numește pe Zelenski „narcoman”.

Potap strânge fonduri pentru a ajuta victimele războiului.

Petrosian, Leps și Baskov sprijină „operațiunea specială”.

Gazmanov se află sub sancțiunile UE.

Guberniev conduce evenimente „patriotice”.

Rpssiya 1 difuzează non-stop programe de propagandă, iar militari ruși care se întorc din Ucraina sunt chemați la „Flacăra Albastră”.

Zelenski, mesaj pentru ruși: Putin „se ascunde în spatele vostru şi vă pârjoleşte ţara şi viitorul. Nimeni nu vă va ierta niciodată pentru teroare”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here