Președinta PSD, Viorica Dăncilă, a declarat, marți, după ședința Comitetului Executiv, că parlamentarii PSD care vor vota moțiunea trădează PSD, trădează speranța primarilor, trădează stabilitatea țării și a precizat că acest lucru nu poate fi trecut cu vederea.

„Cei care vor vota moțiunea de cenzură înseamnă că trădează PSD, trădează eforturile tuturor colegilor din partid, trădează speranța primarilor care vor să-și implementeze proiectele cu care au venit în fața electoratului, trădează stabilitatea acestei țări și eu cred că acest lucru nu poate fi trecut cu vederea”, a spus Dăncilă, întrebată ce sancțiuni riscă parlamentarii PSD care vor vota moțiunea, informează G4Media.

Senatorii Ioan Talpoș și Emanoil Savin, alături de deputații Marius Bota și Mihăiță Găină au semnat moțiunea de cenzură a Opoziției împotriva guvernului condus de Viorica Dăncilă. Talpoș și Bota sunt parlamentari PSD, în vreme ce Savin și Găină sunt proaspeți demisionari din formațiunea condusă de Dăncilă.

Opoziția a depus luni, la Parlament, la ora 18:00, moțiunea de cenzură împotriva guvernului Dăncilă, document semnat de 237 de senatori și deputați. Pentru ca moțiunea să treacă sunt necesare voturile favorabile a 233 de parlamentari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here