Senatorul Adrian Țuțuianu, vicepreședinte Pro România, a declarat joi la Antena 3 că nu s-a schimbat nimic în poziția partidului și că în continuare parlamentarii formațiunii nu vor veni la votul de învestitură a guvernului Ludovic Orban.

Nu se schimbă nimic, noi am spus că nu putem susține un guvern al PNL, pentru că interesele categoriilor de electorat pe care le reprezentăm noi, respectiv PNL, sunt diferite” a declarat senatorul.

Nu a reieșit din programul de guvernare prezentat de domnul Orban și nici la audierile miniștrilor, lucruri care sunt extrem de importante pentru noi, cum ar fi rectificarea bugetară, cum ne încadrăm în deficitul bugetar, dacă se va pune în aplicare anul viitor legea pensiilor și legea salarizării, dacă sunt finanțări suficiente pentru proiectele mari de investiții în infrastructură principal, dacă vom reuși să atragem mai mulți bani europeni și putem continuă cu acest șir de reproșuri pe care noi le aducem programului de guvernare și echipei prezentate de Ludovic Orban. Ca urmare, nu vom fi prezenți în Parlament.”, a explicat Țuțuianu.

Vicepreședintele Pro România a explicat și care sunt provocările la care trebuie să facă față Ludovic Orban:

Orban are cel puțin patru provocări extrem de importante pentru următoarea perioadă. Prima provocare este să strângă 233 ca să aibă cvorum. A două, trebuie să aibă 233 de voturi pentru învestirea guvernului. În al treilea rând, trebuie să își asigure o majoritatea care să îi permită trecerea prin Parlament a proiectelor de legi care pun în aplicare programul de guvernare. Și în al patrulea rând are de rezolvat probleme care sunt în contradicție în cadrul coaliției din Parlament care susține acest guvern.

În opinia mea luni nu va fi cvorum, că urmare nu cred că se va putea rezolva probleme învestirii guvernului. Nu cred ca se va putea rezolva problema investirii guvernului, probabil vom fi in situatia lui 2009, dupa turul 2 sunt convins ca partidul care va vota investirea este PSD pentru ca vor avea nevoie de o perioada de timp in care sa isi clarifice situatia interna, sa-si aleaga noua conducere”, a conchis Țuțuianu.

Foto: Adrian Tutuianu tine un discurs la evenimentul in care partidul Pro Romania si-a prezentatat manifestul pentru alegerile europarlamentare, candidatii si proiectele prioritare, duminica, 14 aprilie 2019. Inquam Photos / Octav Ganea

1 COMENTARIU

 1. Cui nu i-or fi cântat cocoșii
  &
  a crezut că șobolanii roșii
  au părăsit corabia pe rând ca să te-ajute
  ,
  ȚARĂ
  ,
  cot la cot cu adversarii
  ( după cum se dădură foc și pară )
  ADICĂ
  ,
  cot la cot cu partenerii
  Ca să-i ia ODATĂ vacii sceptrul puterii
  CĂCI
  :
  decât o agramată incultă
  care este
  DOAR O INSULTĂ
  la adresa școlii și a educației românești
  ,
  mai bine orice altă ALTERNATIVĂ
  până
  ,
  ROMÂNIE
  ,
  prin breloc ajungi să-i ginești
  … ca să-i vezi și pe alții la față, sătulă fiind de povești…
  ,
  Cât sânt dispuși să dea pe rădăcinile lor românești
  CĂCI
  ,
  ALTFEL
  Cum ți s-ar deschide vreo perspectivă
  Când ești de 30 de ani ciuca bătăilor în debandada lor colectivă
  !?!

  https://oamenicasobolani.files.wordpress.com/2019/10/2019-anul-vacii-ca-n-30-de-ani-pulimea-si-pizdimea-si-a-rupt-cracii-la-politica-n-obor-de-doar-o-gura-de-pamant-ramas-a-la-popor.jpg

  Asta-i țara-n decădere
  Unde hoții-s la putere
  Fiindcă clănțăii stau cu bâta!
  De 30 de ani fac doar atâta!

  Azi este ultracunoscută
  Fufa la fel de prost-crescută
  Care tot spune despre școală
  Cum că din tufe-a ieșit boală.
  https://www.facebook.com/spunenucoruptilor/videos/962470150771400/

  Dar, nu cumva să îi zici tută
  Vacii ce-ar fi mai bine mută
  Care nici limba nu le-o știe
  Că-n dinți te iau că-s dinastie

  De șobolani roșii… De securiști
  Nici gând să fie altruiști
  Să vadă astfel de necazuri
  Când vor să moară la macazuri!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here