Aflat în spital, Pele anunță că se simte puternic și plin de speranță

Sursa: Facebook

Legenda fotbalului brazilian Pelé, internat marţi în Sao Paulo cu o infecţie respiratorie, a declarat, sâmbătă, că se simte „puternic şi plin de speranţă”, în timp ce continuă tratamentul pentru cancerul de colon, transmite News.ro.

„Vreau să liniştesc pe toată lumea. Sunt puternic şi plin de speranţă şi îmi continu tratamentul ca întotdeauna”, a scris legendarul fotbalist brazilian. în vârstă de 82 de ani, într-o postare pe Instagram ilustrată de un raport medical publicat sâmbătă care descrie starea de sănătate a fostului atacant drept  „stabilă”.

Triplul campion mondial a profitat de ocazie pentru a le mulţumi tuturor pentru numeroasele mesaje de sprijin pe care le-a primit şi a adăugat că se simte„plin de energie” permiţându-i în special să urmărească meciurile Braziliei în timpul Cupei Mondiale-2022 din Qatar.

Pelé a fost internat marţi la Spitalul Albert Einstein din Sao Paulo pentru o reevaluare a tratamentului său pentru cancerul de colon. Infecţia lui respiratorie este „tratată cu antibiotice”, au spus medicii.

Sâmbătă, în presa braziliană au apărut informaţii că ar fi la îngrijiri paliative.

 

Pele a fost internat la un spital din Sao Paulo. Care este starea legendarului jucător

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here