Ambasadorul României în SUA, după finala pierdută de Irina Begu, la Cleveland: „Pentru noi, ea este campioana”

Sursa: Facebook

Jucătoarea Irina Begu, locul 74 WTA, a pierdut, sâmbătă, finala turneului de categorie WTA 250 de la Cleveland, transmite News.ro.

Turneul a fost câştigat de favorita 2, estona Anett Kontaveit (30 WTA), care s-a impus în finală cu scorul de 7-6 (5), 6-4, într-o oră şi 55 de minute.

Kontaveit a obţinut un premiu de 29.200 de dolari şi 280 de puncte, iar Irina Begu a obţinut 16.398 de dolari şi 180 de puncte.

Pentru Anett Kontaveit este al doilea trofeu din carieră, după cel obţinut în 2017, la ‘s-Hertogenbosch.
„Irina Camelia Begu este un model pentru sportivii tineri și pentru țara mea. Pentru noi, ea este campioana. A muncit enorm sa ajungă aici, în finala de la Cleveland. Este admirabil ce a făcut Irina în cariera ei pentru sportul românesc. Nici o înfrângere nu este o ultimă frontieră. Un sportiv precum Irina este mereu pregătit să o ia de la capăt. Imaginea acestei sportive care își urmează calea e figura oricărei personalități care câștigă inimile oamenilor.
Multumesc românilor minunați de aici, din Cleveland, care au arătat în tribune imaginea unei Românii vibrante”, a scris, pe Facebook, ambasadorul României în Statele Unite, Andrei Muraru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here