Anamaria Prodan, întâlnire cu ambasadorul Rusiei la București

Anamaria Prodan a stârnit noi controverse pe rețelele de socializare după ce a postat o fotografie în care apare alături de ambasadorul Rusiei la București.

Impresara a fost invitată de ambasadorul Rusiei la București, Valery Kuzmin. Întrevederea a avut loc vineri, iar Anamaria Prodan a publicat pe pagina ei de Instagram mai multe imagini în care apare alături de amdasador.

Anamaria Prodan a fost invitată la recepţia oficiată de Valery Kuzmin datorită „relaţiei speciale” pe care o are cu diplomatul rus. Surse apropiate impresarei au precizat pentru RomâniaTv.net că Anamaria Prodan nu a ratat prilejul de a discuta despre mai multe transferuri de fotbalişti în campionatul Rusiei.

Impresara s-a lăudat cu această întâlnire, ridicându-l în slăvi pe reprezentatul Moscovei în țara noastră.

„Domnul ambasador si soția sunt minunați”, a spus Anamaria Prodan.

În trecut, ea a recunoscut că a cerut ajutorul Ambasadei SUA la București în conflictul pe care-l avea cu frații Becali.

„Pe parte profesională nu am pierdut nicio bătălie, darămite un război. Cu fraţii Becali nu am niciun război, păi ce să împărţim. M-am dus la ambasada americană, eu sunt cetăţean american, viaţa ameninţată, ce se întâmplă? FBI.

Nu te atinge nici vântul, nici pământul şi dacă te-a atins, a murit instant. Fiecare a luat-o pe trotuarul lui. Eu nu fac prăduieli niciodată. Sunt recunoscută. Am trecut prin viaţa mea nişte episoade, dacă fac volumul 3 din carte este şoc”, a spus Anamaria Prodan la podcast-ul lui Codin Maticiuc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here