Apel al lui Nicuşor Dan ca bucureştenii să iasă la vot „în acelaşi ritm”

Nicusor Dan
Foto: George Calin/Inquam Photos

Candidatul dreptei la alegerile pentru Primăria Capitalei, Nicuşor Dan, a făcut, duminică după-amiază, un apel la bucureşteni să iasă în număr cât mai mare la vot.

Este vremea să ne mobilizăm, împreună cu familia și prietenii, și să votăm pentru un București modern. Va fi o zi victorioasă pentru orașul nostru!

Publicată de Nicușor Dan pe Duminică, 27 septembrie 2020
  • Dragi bucureșteni, vă mulțumesc că, în continuare, ieșiți în număr mare la vot. Mai sunt patru ore dintr-o zi foarte importantă pentru fiecare dintre noi, foarte importantă pentru viitorul din București al fiecăruia dintre noi. Vă rog să continuați să ieșiți în același ritm pe care l-ați făcut până acum.
  • Dacă veți continua să ieșiți în același timp, în seara aceasta, va învinge bunul simț și Bucureștiul va intra, în sfârșit, într-o zonă de normalitate.
  • Vă rog, în continuare, trei lucruri: ieșiți de acum pentru a evita aglomerațiile care se pot forma mai târziu, căutați cu atenție, pe buletinul de vot, pentru Primarul General, numele candidatului pe care vreți să-l votați și ignorați mesajele mincinoase pe care le vedeți pe televiziunile de propagandă și pe site-urile de propagandă.
  • Sunt foarte optimist că, în seara aceasta, va învinge adevărul, va învinge onestitatea, va învinge dreptatea, va învinge competența, va învinge decența.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here