Boc, împăciuitor: „Aceste alegeri nu sunt împotriva cuiva. Preşedintele Orban are merite deosebite în ceea ce este PNL astăzi şi vă rog să-l aplaudăm”

Primarul liberal al municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, şi-a reafirmat, duminică, sprijinul pentru premierul Florin Cîţu la preşedinţia PNL, arătând că alegerile din partid „nu sunt împotriva cuiva”.

„Am regăsit în actualul premier Florin Cîţu premierul capabil să ducă Partidul Naţional Liberal şi România la nivelul următor. Aceste alegeri nu sunt împotriva cuiva. Preşedintele Orban are merite deosebite în ceea ce este PNL astăzi şi vă rog să-l aplaudăm. Este adevărat că, împreună cu ministrul Finanţelor, Cîţu, au stat o noapte şi au găsit soluţii pentru a putea promova acea hotărâre de guvern, într-o echipă în care ministrul Finanţelor a spus ‘am nevoie să caut soluţia’. Premierul a aşteptat. Da, vă mulţumesc amândurora, pentru că aşa este şi aţi făcut un lucru minunat pentru viitorul acestui oraş superb, european”, a afirmat Emil Boc la Comitetul de Coordonare Judeţean al PNL Cluj.

Emil Boc s-a adresat preşedintelui PNL, Ludovic Orban, căruia i-a spus că judeţul ar fi meritat un prefect liberal, funcţia fiind ocupată de un reprezentant UDMR.

„Şi, nu în ultimul rând, domnule preşedinte Orban (…), un prefect tot am fi meritat de la PNL. (…) Viaţa merge înainte. Sunt convins că viitoarea echipă de conducere a PNL va ţine cont şi în realităţi de faptele pe care le produce această minunată organizaţie a PNL, şi cred, cu sinceritate, că această echipă condusă de un premier capabil să ducă şi România şi partidul la nivelul următor (…) nu se opreşte aici. Toată echipa este echipa lui Florin Cîţu, echipa PNL. Din această echipă, nimeni nu este exclus şi vă asigur de asta pentru că ştiu cum gândeşte”, a menţionat Emil Boc.

Premierul Florin Cîţu şi preşedintele PNL, Ludovic Orban, au participat, duminică, la Comitetul de Coordonare Judeţean al PNL Cluj, în cadrul căruia va fi ales noul Birou Politic Judeţean.

2 COMENTARII

  1. PNL are in acest moment o datorie istorica ce trebuie neaparat bifata pozitiv acum la alegerile interne si ca perspectiva a viitorului ce contine alegerile din anul 2024 . Balanta de putere se schimba cu repeziciune in partid . Votantii de ieri nu mai sunt si cei de azi . Nu poti veni in acest an de gratie 2021 sa te comporti politic la fel ca acum doi ani . Vremurile se schimba cu rapiditate . Dincolo de avantajele ce tin de aflarea la guvernare – simplele promisiuni sau actiuni trecute ce ar fagadui un viitor partizan sunt sau raman in afara jocului politic .Politica isi modifica modelul de punere in practica a promisiunilor de tot felul .Uniunea Europeana si deciziile ce se iau zi de zi schimba si jocul politic , schimba si modalitatile de exprimare si felul de punere in practica a unor idei noi . Cine nu tine pasul si inca gindeste in vechea paradigma -iti dau imi dai – se poate trezi , la sfirsitul jocului ,perdant .Este nevoie de a arata natiunii un adevar politic : ACUM AVEM CU CINE SI PETRU CE VOTA. Singurul care poate oferi sansa reintorcerii votantilor pierduti de fostul premier in alegerile parlamentare si singurul care poate oferi romanilor un viitor european dincolo de Presedintele Natiunii este actualul premier .

  2. Jigodia asta basista a inceput atacul la presedinte ,prin trompeta sa,bogdan rares si acum sa il creada cineva?Pe zi ce trece,se vede cine ataca pe cine,nu suntem atat de spalati pe creier incat sa nu ne dam seama ca acest catu este un paravan in spatele caruia fostii pedisti vor sa puna mana pe PNL,considerand ca nu au primit indeajuns dupa fuziune!Dupa mintea lor de fesenisti portocalii,principiile se pot arunca la cos,ca ei oricum nu au avut niciodata ca mentor decat banul ,functia banoasa!! Si daca nu va deranjez,dvs,cei de la Universul,nu ati dat peste documentul intern scris sub antetul guvernului ,cica de un secretar de stat,cu indicatii pentru echipa lui catu?Pe Ziaristii l-am vazut ,e DEZGUSTATOR SI ARATA CAT DE DISPERATI SUNT!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here