Booking.com deschide în România un centru regional cu sute de angajaţi

Sursa: Pixabay

Gigantul Booking.com, platforma de rezervări de spaţii de cazare online, este în proces de închiriere a unui nou sediu în România, în complexul de birouri U Center, dezvoltat de Forte Partners în zona Tineretului din Bucureşti, unde vrea să amenajeze un centru regional de servicii, pentru care vor lucra peste 700 de angajaţi, potrivit unor sursel din piaţa imobiliară, citate de Profit.ro și News.ro.

Booking.com este un instrument de management hotelier folosit de către cei care deţin şi/sau administrează unităţi de cazare pentru a le permite utilizatorilor efectuarea şi gestionarea rezervărilor online. Lansată în 1996, platforma furnizează peste 28 de milioane de anunţuri, în 43 de limbi, având în acest an venituri estimate să depăşească 9,2 miliarde dolari.

Compania este acum în proces de închiriere a unui spaţiu, cu o suprafaţă de peste 9.000 de metri pătraţi, în complexul de birouri U Center al dezvoltatorului imobiliar Forte Partners, controlat de fraţii libanezi Johny şi Jihad Jabra, potrivit mai multor surse din piaţa imobiliară, conform Profit.ro.

Suprafaţa pe care Booking.com o închiriază pentru noul centru regional de servicii este pretabilă pentru un număr de peste 700 de angajaţi.

Preţul energiei electrice a ajuns la un nou record pe bursa de la Bucureşti

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here