Inquam Photos / George Calin

Preşedintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, spune că, dacă fostul premier Sorin Grindeanu doreşte să participe la viaţa politică a social-democraţilor este decizia lui, dar primul pas pe care trebuie să-l facă este să redevină membru PSD.

Marcel Ciolacu a declarat joi, într-o conferinţă de presă susţinută în judeţul Olt, că nu va mai accepta ca deciziile în PSD să fie luate de către oamenii din jurul preşedintelui partidului, conform News.ro.

Cu Sorin Grindeanu mănânc mai des decât mănânc cu familia mea deoarece cred că mânânc aproape zilnic şi ne vedem seara când terminăm serviciul locuind foarte apropiat. Eu nu voi accepta şi nici domnul Paul Stănescu şi nici marea majoritate a colegilor ca deciziile să se mai ia în PSD în exteriorul partidului, de către aşa-zişii oameni de bine din jurul preşedintelui. Am fost foarte clar astăzi. Dacă Sorin doreşte să participe la viaţa politică a PSD, este decizia lui, dar primul pas trebuie să redevină membru al PSD”, a afirmat Ciolacu.

El a mai spus că la congresul PSD trebuie să fie mai mulţi candidaţi pentru şefia partidului.

Cred că la Congresul PSD, dacă va fi o singură candidatură sau o singură moţiune de prezentare a unei echipe sau a unui proiect politic, nu este un lucru îmbucurător. Consider că la congres trebuie să fie mai mulţi candidaţi. Nu am luat în calcul dacă voi fi unul dintre candidaţii domnului Sorin Grindeanu deoarece dânsul încă nu este membru de partid. Am spus şi la Călăraşi şi la Buzău cu certitudine eu doresc să fac parte dintr-o echipă”, a afirmat Ciolacu, care a mai spus că doreşte o modernizare a partidului şi un alt mod de abordare.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here