Rareș Bogdan: A ieși la vot este un manifest împotriva nemerniciei care a scos în stradă sute de mii de români

Romania's president and prime minister are both members of ethnic minoritues

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan îndeamnă alegătorii să iasă la vot, duminică, în turul doi al alegerilor prezidențialelor, lansând cu această ocazie un nou atac la adresa candidatului PSD, Viorica Dăncilă.

Postarea integrală a lui Rareș Bogdan:

A ieși la vot duminică este un manifest împotriva nemerniciei care a scos în stradă sute de mii de români. Dacă vă mai trebuie un argument, priviți mascarada pe care o face Dăncilă! Vrea, pur și simplu, să descindă cu forța, împreună cu scandalagiii de serviciu, la întâlnirea pe care președintele României o are cu jurnaliști și analiști. Întâlnire pe care șeful statului a organizat-o!!
Dăncilă se agață cu dinții de un pic de imagine pe care și-ar putea-o face forțând ușile la dezbatere, dar cred că numai cei extrem de naivi și neinformați, ca să fiu elegant, pot crede în sinceritatea ei. Se umple de penibil în ultimul hal! Unde mai pui că minte cu nerușinare când spune că urmărește o dezbatere cu domnul Iohannis. Dacă vrea dezbatere, deși a priceput că e clar că nu va putea intra, înseamnă că nu vrea dezbatere, ci circ.
Unde să intrați? Care ar fi motivul pentru care ar sta cineva de vorbă cu o persoană care a făcut/girat atâtea mizerii împotriva poporului român?
V-ați cerut scuze pentru atacurile xenofobe repetate la adresa președintelui României, făcute prin interpuși?
V-ați cerut scuze pentru că i-ați acuzat pe protestatarii din 10 august 2018 că au vrut să dea o lovitură de stat?
V-ați cerut scuze pentru oamenii bătuți și gazați în timp ce erați premier?
V-ați cerut scuze pentru cozile la care au stat românii la europarlamentare și referendum?
V-ați cerut scuze pentru atacurile la persoană pe care le-ați făcut la adresa președintelui direct, nu prin Olguța Vasilescu sau Mitralieră, Fifor, Codrin etc?
V-ați cerut scuze că ați mințit și mințiți în continuare poporul, că ați distrus economia?
V-ați cerut scuze pentru imaginea catastrofală pe care ați făcut-o României?
V-ați cerut scuze pentru că-i sfidați pe români, pentru că-i credeți proști?
V-ați cerut scuze pentru legea PSD prin care au fost eliberați peste 21.000 de infractori, dintre care câteva sute au recidivat?
V-ați cerut scuze membrilor PSD pentru că-i puneți în situația rușinoasă de a avea un asemenea candidat?
Ați ieșit de la guvernare prin ușa din dos și doriți să participați la o dezbatere onorabilă prin ușa din față? Nu pricepeți că nu aveți ce să discutați cu oameni educați?

Foto: INQUAM

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here