Cine îl va lua astăzi la întrebări pe Klaus Iohannis. Dezvăluirile lui Rareș Bogdan

Romania's president and prime minister are both members of ethnic minoritues

Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL și membru al echipei de campanie a lui Klaus Iohannis, a explicat, într-un interviu pentru Europa Liberă, care au fost criteriile de selecție a jurnaliștilor și a politologilor invitați la dezbaterea de astăzi de la Biblioteca Centrală Universitară.

„Sunt jurnaliști cunoscuți, cu notorietate în rândul telespectatorilor, ascultătorilor și cititorilor și personalități ale spațiului public, care au făcut analize pertinente. Sunt oameni cu cotă mare de încredere, indiferent dacă sunt de la instituții cu audiență mai mare sau mai mică. Importantă este încrederea și cariera”, a spus Rareș Bogdan.

El a precizat că lista a fost concepută de consilierii președintelui și de membri ai echipei de campanie și selecția numelor i-a fost prezentată președintelui Iohannis, care și-a dat acordul.

„Am vrut să invităm și critici ai președintelui, care nu au împărtășesc neapărat aceleași opinii cu președintele, de la instituții media care nu au fost deloc blânde cu președintele în funcție, cum sunt cei de la Antena 3 și România TV.” a mai afirmat prim-vicepreședintele PNL pentru Europa Liberă.

Rareș Bogdan a spus că pe lista inițială de invitați s-au aflat 40 de jurnaliști și politologi, din care au fost selectați nouă, nefiind încă definitive numele celor care îi vor adresa întrebări lui Klaus Iohannis. Europarlamentarul liberal i-a enumerat, dintre cei care vor participa la dezbatere, pe Cristian Pârvulescu și Dumitru Borțun, din cadrul SNSPA, cea care s-a oferit să organizeze întâlnirea. De asemenea, Cristian Leonte sau Andreea Esca, de la ProTV, Moise Guran, de la Europa FM, Radu Tudor, de la Antena 3, Ion M. Ioniță, de la Adevărul, sunt printre cei selectați. Vor mai fi și jurnaliști de la România TV și de la Digi 24, însă nu s-a decis încă și nu s-au primit toate răspunsurile, a mai precizat europarlamentarul PNL.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here