Ciolacu, despre Coarnă: A depăşit o linie roşie, având un dialog cu un stat agresor

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni că Biroul Permanent al PSD va lua act de documentele depuse de Organizaţia PSD Călăraşi, din care face parte deputatul Dumitru Coarnă, de excludere a sa din partid, el arătând că parlamentarul social-democrat a depăşit o linie roşie, având un dialog cu un stat agresor, transmite News.ro.

Liderul PSD a spus că Organizaţia Călăraşi, din care face parte deputatul Dumitru Coarnă, a înaintat documentele de excludere către Biroul Permanent Naţional.

”O să luăm act de aceste documente şi cred că domnul Coarnă a depăşit o linie roşie, având un dialog cu un stat agresor şi asupra unui stat suveran. Este exclus ca eu să îmi schimb poziţia în ceea ce priveşte pe domnul Coarnă”, a spus el.

Despre ceilalţi parlamentari care au participat la discuţia cu Ambasadorul Rusiei, preşedintele Camerei a arătat că nu crede că există aşa ceva în Regulament.

”Eu stau de vorbă exclusiv de un membru al PSD. Un membru al PSD nu avea ce căuta la Ambasada Rusiei”, a afirmat Ciolacu, precizând că va avea discuţii cu membrii Biroului Permanent.

Atrocitățile de la Bucea. Vestul, împins în zona periculoasă. Propagandiștii români ai Rusiei trebuie „tratați”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here