Ciolacu, despre Dăncilă: Pentru frustrări, anxietăţi, depresii, există specialişti

Foto: Facebook

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că nu a citit cartea fostului lider social- democrat Viorica Dăncilă şi a afirmat, după ce i-a fost citit un pasaj din volum, că ”pentru frustrări, anxietăţi, depresii, există specialişti”, dar că el nu se încadrează în această categorie, transmite News.ro.

Marcel Ciolacu a fost întrebat, duminică, la Prima TV, dacă a citit cartea Viorică Dăncilă şi a răspuns: ”Nu, mi-a dat-o domnul Vasile Dâncu, mi-a dat-o cadou, nu am apucat. E în ţiplă, în continuare”. 

Marcel Ciolacu a adăugat că îşi respectă colegii, dar pentru frustrări sau depresii există specialişti, după ce i-a fost citit un pasaj din volum.

”Eu respect toţi colegii, mai ales doamnele. Pentru frustrări, anxietăţi, depresii, există specialişti. Nu mă încadrez printre ei. îi doresc multă sănătate şi un viitor cât mai bun. Nu acuz pe nimeni de nimic. Am făcut o sugestie. Îi doresc sănătate multă şi ne vedem fiecare de drumul nostru”, a declarat Marcel Ciolacu.

Ciolacu a mai precizat că nu el ca lider întocmeşte listele cu candidaţi la Parlament, după ce în spaţiul public au apărut discuţii că Viorica Dăncilă nu s-a regăsit printre candidaţii la Parlamentul României.

”Listele de parlamentari le fac preşedinţii de filiale. Nu am promis nimănui, nimic”, a declarat Ciolacu.

Viorica Dăncilă a făcut mai multe acuzaţii la adresa lui Marcel Ciolacu şi Paul Stănescu în cartea-interviu pe care a publicat-o. 

1 COMENTARIU

  1. Nu mai aveți ce sa dați ???…Uite aici stire pe care niciun ziar sau jurnalist nu o comentează…naționala norvegiei gest superb prin protestul făcut la adresa celor din qatar…!!!..6500 de oameni au murit la construcția stadioanelor…
    Felicitări statului norvegian și naționalei de fotbal…vor pierde toate meciurile ca sa nu fie sancționată de fifa…au vrut să boicoteze turneul..dar mai mari de la federație le-au atras atenția că-i sancționează dur dacă nu participă la preliminarii…
    Asta națiune !!!..federația norvegiană ia în calcul retragerea din fifa ,..cat de curând….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here