Deputat PNL anunţă „marea epurare: Renate Weber, Florin Iordache, Doina Gradea, pensii speciale”

Foto: INQUAM/Octav Ganea

Deputatul liberal Florin Roman vorbeşte, joi, despre ”marea epurare”, referindu-se la înlocuirea din funcţie a lui Renate Weber, Florin Iordache, Doina Gradea, dar şi la eliminarea pensiilor speciale. Roman anunţă că a depus solicitarea pentru revocarea Avocatului Poporului şi aşteaptă ”voinţă şi un vot în plen”, transmite News.ro.

”Bună ziua tuturor, dar mai ales acelora dintre noi care aşteptăm marea epurare: Renate Weber, Florin Iordache, Doina Gradea, pensii speciale”, a scris, joi, pe Facebook, Florin Roman.

Deputatul anunţă că a depus solicitările privind eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari, respectiv revocarea din funcţie a Avocatului Poporului. ”În concluzie, voinţă şi un vot în plen”, a mai scris el.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat, luni, referitor la revocarea Renatei Weber din funcţia de Avocat al Poporului, că acest lucru va fi realizat în cel mai scurt timp posibil, însă depinde şi de partenerii de guvernare ai PNL. El a adăugat, cu privire la revocarea lui Florin Iordache de la şefia Consiliului Legislativ, că au fost formate nişte grupuri de lucru care trebuie să ne prezinte, în termen de două săptămâni, un plan de acţiuni pe fiecare instituţie.

”În unele cazuri e nevoie de modificare legislativă, în alte cazuri, cum este cazul TVR, radio, este suficientă o respingere a raportului”, a mai explicat Orban.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here