Ciolacu: Trebuie toleranţă zero faţă de toţi aşa-zişii bombardieri care fac scandal şi confundă plajele şi drepturile cetăţeneşti cu maidanul

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat, vineri, că trebuie toleranţă zero “faţă de toţi aşa-zişii bombardieri”, care fac scandal şi confundă plajele cu maidanul. El a transmis susţinerea sa şi a Guvernului pentru jandarmi şi poliţişti, relatează News.ro.

Ciolacu a transmis un mesaj forţelor de ordine, vineri, la începutul şedinţei de Guvern.
“Pentru că începe weekendul şi probabil iar staţiunile de pe litoral vor fi pline de turişti, vreau să fac un apel către forţele de ordine, să fie foarte ferme în aplicarea legii. Oamenii vor lege şi ordine. Trebuie toleranţă zero faţă de toţi aşa-zişii bombardieri care fac scandal şi confundă plajele şi drepturile cetăţeneşti cu maidanul în România. Poliţiştii şi jandarmii au toată susţinerea mea, a întregului Guvern şi a tuturor oamenilor de bun simţ din această ţară”, a declarat Marcel Ciolacu.
În ultimele zile au avut loc mai multe scandaluri pe litoral.
La Costineşti, mai multe persoane s-au încăierat cu poliţiştii şi jandarmii, iar la Eforie turiştii au avut un conflict cu salvamarii care nu i-au lăsat să intre în mare, în condiţiile în care steagul roşu era arborat şi scăldatul interzis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here