Cioloș: România are șansa să scape de cel mai slab guvern din istorie

dacian ciolos intr-o declaratie de presa cu drapelul romaniei si al ue in spate

Dacian Cioloș a lansat și el un apel de mobilizare al parlamentarilor opoziției pentru moțiune. Fostul premier le spune aleșilor, mai ales celor care șovăie sau care s-ar fi răzgândit, să nu uite că mandatul lor este de la cetățeni, nu de la Viorica Dăncilă. Liderul PLUS ar vrea ca justiția să intre pe fir și să cerceteze promisiunile pe care le-ar fi făcut PSD ca să convingă unii parlamentari să nu voteze.

Astăzi, România are șansa de a scăpa de cel mai slab guvern din istorie.

1 milion de euro votul, funcții în Parlament sau la conducerea unor instituții, amenințări cu dosare, bani cu dedicație pentru primari. Un nou film mafiot se joacă zilele acestea în viața reală a românilor. Protagoniști: Guvernul României și unii dintre parlamentarii trimiși acolo să reprezinte interesele cetățenilor. Funcțiile publice și-au pierdut orice urmă de responsabilitate.

Fac apel la toți parlamentarii care azi ar trebui să voteze în Parlament moțiunea. Ați făcut un jurământ că vă veți îndeplini cu onoare şi cu fidelitate mandatul încredinţat de popor. Aveți o misiune încredințată de popor, nu de Viorica Dăncilă, nu de cel mai slab guvern român din toate timpurile.

Organele abilitate trebuie să-și facă treaba și toate aceste trocuri politice trebuie să fie cercetate. Voturile sunt ale poporului, nu ale parlamentarilor și ale guvernanților care se vând și se cumpără pe banii românilor.” a scris Dacian Cioloș pe Facebook, cu câteva ore înainte de moțiune.

Fostul premier nu este implicat direct în această moțiune, deoarece PLUS, nu are reprezentare parlamentară. În schimb, de la partenerii lui Cioloș, USR, ar trebui să fie 39 de parlamentari prezenți la moțiune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here