Clotilde Armand începe epurările. Șeful Poliției Locale și arhitecta-șefă, dați afară

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anunțat joi că i-a dat afară pe șeful Poliției Locale și pe arhitectul-șef al sectorului. Ea i-a acuzat de „interese transpartinice”.


„Am eliberat-o din funcție pe arhitecta șef a Primăriei Sectorului 1. Vom lansa curând un concurs public pentru ocuparea acestei poziții. De asemenea, Poliția locală are o nouă conducere și pregătim reorganizarea acestei instituții. Avem nevoie de oameni care să lucreze pentru oameni… nu pentru interese transpartinice”, a scris Armand pe Facebook.
În campania electorală, Clotilde Armand i-a acuzat pe șefii Politiei Locale că fac poliție politică. Aceștia au dat ordin, în perioada protestelor din Piața Victoriei, ca Armand să fie filată, ea fiind fotografiată de polițiștii locali.

În urmă cu doar câteva zile, Clotilde Armand, a avut o reacție dură după ce a descoperit că în inima Bucurestiului, în zona protejată, se construiesc blocuri de locuințe.

„În aceasta dimineață, am mers pe Aleea Modrogan nr. 1A din inima Bucurestiului și am văzut șantierul de acolo. Este îngrozitor să privești cum o zonă protejată devine betonată din cauza unor funcționari publici cu interese meschine. În Parcelarea Filipescu cineva s-a gândit să planteze trei blocuri și să distrugă zona istorică. Știm foarte bine cine a dat aceste avize și autorizații de construire. Alături de mine a venit și domnul viceprimar al Sectorului 1 Oliver Paiusi care a început deja demersurile de verificare a documentației elaborată de funcționarii din Primăria Sectorului 1. Eu voi înainta către Prefectul Municipiului București o solicitare de anulare a autorizației de construire și voi sesiza Inspectoratul de Stat în Construcții.

Avem zero toleranță față de cei care aleg să distrugă moștenirea impresionantă a Bucureștilor”, a scris Armand, pe Facebook.

Într-un clip video care însoțește postarea, ea a menționat că la baza acestei dezvoltări imobiliare este și un aviz dat de vechea administrație.

„Noi am prefera ca această dezvoltare imobiliara să aibă loc în zonele care sunt părăsite și nu, aici, într-o zonă verde, în inima Bucureștiului. Vrem să analizăm și să anulam acest aviz”, a afirmat Clotilde Armand.

Viceprimarul Sectorului 1 Oliver Paiusi a precizat că vă verifica cum a putut fi obținut acest aviz dat de fostul viceprimar Daniela Popa.

„Noi ne vom duce la Primărie să verificăm cum a putut să fie obținut acest aviz. Vom cere prefectului și ISC să verifice legalitatea documentațiilor de urbanism emise pentru această investiție din Sectorul 1”, a adăugat Paiusi.

2 COMENTARII

  1. E vorba de avize date pe bani grei,murdari rau de tot,altfel cine altcineva putea sa se atinga de spatiile centrale fara spagi uriase,decat MAFIA NEOCOMUNISTA,HOTII ROMANIEI TIMP DE 33 ANI,NU?

  2. Daca bucurestenilor ori nu le pasa ce fac hotii cu banii luati drept taxe si impozite,atunci lasa sa ii pese unei frantuzoaice,caci e vorba de o alta civilizatie,o cu totul alta educatie civica si,bineinteles si o alta cultura!!!Cred ca ar merita ca bucurestenii sa o voteze si ca primar general,peste un mandat sau 2! Daca poti mitui un arhitect ,care ar trebui sa aibe cultura necesara sa apere zonele istorice de valoare ale orasului..atunci ,ori a fost pus cu pile ca e bata in domeniul sau ,ori a aruncat la cos tot ce a invatat ,pentru a trai ea si neamul ei bine!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here