Cumpănașu, scos din „scorbura” TikTok, înjură o mamă la RTV: „Marș dracului!”

Alexandru Cumpănașu a avut o nouă ieșire isterică, luni seara, la România TV, după ce postul a difuzat o înregistrare in care Cumpănașu o amenința pe o adolescentă cu „școala de corecție”.

România TV a difuzat o înregistrare în care Cumpănașu o făcea „nesimțită” și o amenința cu „școala de corecție” pe o adolescentă de 16 ani. Ulterior, mama fetei l-a sunat pe Cumpănașu. Acesta a înjurat-o și pe femeie și a amenințat-o cu plângere penală și că îi va trimite copilul la școala de corecție. „Marș dracului, va ajunge la școala de corecție”, i-a spus Cumpănașu.

„Mama o sa aibă plângere penală, iar fata e o nesimțită ordinară. Îi fac și ei plângere penală. Nu vă e rușine, așa va educați copilul, a ajuns să spună că eu fluier pe stradă copile de 12 ani? Du-te doamnă și culcă-te, educați-vă copilul”, a strigat apoi Cumpănașu către mama fetei, care intrase și ea în direct la România TV.

Mama fetei a menționat apoi că îi va face plângere penală lui Cumpănașu.

Anterior, Cumpănașu a negat, într-un live pe Facebook, ca Poliția Capitalei face verificări privind activitatea sa pe TikTok.

„Purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei mi-a confirmat clar și fără dubii că nu există nicio comunicare către niciun canal media cu privire la autosesizarea sau sesizarea vreunei fapte penale în ce privește folosirea contului TikTok. Prin urmare, informațiile sunt false”, a susținut Cumpănașu.

1 COMENTARIU

  1. Stirile „false” invocate de proxenetul cu apucaturi pedofile ,praf in ochii vizitatorilor sai fideli,care i-au adus bani prin like-uri la porcariile debitate !!!POLITIA TREBUIE SA ISI FACA TREABA,E CAZ DE INCITARE LA ABANDON SCOLAR SI NESUPUNERE CIVICA,PLUS PEDOFILIE IN TOATA REGULA,PRIN DISCUTII CU TENTA SEXUALA PROVOCATOARE DIN PARTEA ACESTUI EXCROC MEDIATIC!Individul stie foarte bine ce face,cinismul acestuia e inimaginabil!!Sa profiti de faptul ca elevii sunt acasa,invata un timp si mai tot timpul stau pe net,plus ca a verificat care este platforma cea mai accesata de MINORI!!!Asta e caz de DIICOT,coruperea minorilor!LA PUSCARIE,LANGA VIOLATORI SI PEDOFILI,ACOLO ISI ARE LOCUL DEZAXATUL ASTA ODIOS!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here