Dăncilă, jignită „patriotic” de faptul că Iohannis a numit-o „Vasilica”

Foto: Inquam Photos/ Cornel Putan

Viorica Dancilă i-a cerut contracandidatului ei liberal la alegerile prezidențiale, Klaus Iohannis, să-i prezinte scuze pentru că i s-a adresat ironic cu apelativul „Vasilica”.

„Vă mai spun ceva care m-a deranjat foarte mult. Am văzut cu câtă ironie domnul Iohannis mi-a spus Vasilica. Mie nu mi-e rușine că port un nume românesc, îl port cu mândrie. Astăzi nu-i place numele Vasilica, mâine nu-i place numele Ion sau Ionica. Ar trebui să-și ceară scuze”, a declarat Viorica Dăncilă la Antena 3.

„În urmatoatea perioadă mă aştept. Mă aştept eu sa fiu chemata la DNA. Sunt prea multe coincidenţe. În 2014 Victor Ponta a candidat împotriva lui Klaus Iohannis, a avut dosar penal. Eu nu ştiu dacă e real sau nu e real, dar sunt foarte multe coincidente. Anul acesta se astepta ca domnul Barna să intre în turul al doilea, a avut dosar penal. Nici nu am intrat bine în turul al doilea cu Klaus Iohannis şi am văzut că purtătorul de cuvânt al lui Klaus Iohannis, Rareş Bogdan, m-a ameninţat că dezbaterea o voi avea cu procurorii”, a mai declarat Viorica Dăncilă la Antena 3.

Aflată într-o vizită electorală la Buzău, Dăncilă i-a transmis, duminică, lui Klaus Iohannis:  „Chiar dacă candidatul Iohannis se uită la mine cu dispreț, mă mai și jignește cateodată, se mai sprijină așa, cu aroganță, vreau să-i spun așa: Decat înalt ca bradul și… leneș, mai bine buturuga mică care va răsturna carul mare. Doamne ajută! Vctorie”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here