Dăncilă se așteaptă să fie chemată la DNA

Viorica Dancila, candidatul PSD la alegerile prezidentiale, participa la un eveniment electoral unde sunt prezenti membrii ai conducerii centrale a PSD, alaturi de mii de simpatizanti, organizat la compexul Senator din Timisoara, Timis, Vineri 1 Noiembrie 2019, Cornel Putan

Viorica Dăncilă se așteaptă să fie la DNA, pentru că ar fi o amenințare pentru Klaus Iohannis. Șefa PSD a spus că așa a pățit și Victor Ponta, după ce a ajuns în turul doi cu Klaus Iohannis în 2014. De asemenea, fostul premier l-a dat exemplu și pe Dan Barna.

„În următoarea perioadă mă aștept să fiu chemată la DNA. Sunt prea multe coincidențe: în 2014, a avut Victor Ponta dosar penal. Anul acesta, se aștepta ca domnul Barna să intre în turul doi, a avut dosar penal. Nici nu am intrat bine în turul doi și Rareș Bogdan m-a amenințat că dezbaterea o voi avea cu procurorii.

Am crezut că este o greșeală. M-am așteptat ca președintele Iohannis să se delimiteze, dar am văzut o a doua afirmație a lui Rareș Bogdan care a spus că voi da ochii cu procurorii. Mă aștept la acest lucru”, a spus Viorica Dăncilă, la Antena 3.

Liderul PSD a subliniat că aceste afirmații ale lui Rareș Bogdan sunt dublate de declarațiile din Guvernul Ludovic Orban.

Rareș Bogdan a spus că „dubleta Dăncilă-Teodorovici” ar trebui luată pe sus de DNA după ce Florin Cîțu a dezvăluit că PSD a făcut bugetul după metoda Al Capone.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here