DNA a solicitat Poştei Române documente cu circuit intern, unele cu o vechime de 30 de ani

DNA a solicitat recent Poştei Române documente cu circuit intern, unele cu o vechime de 30 de ani, informează News.ro.

”Poşta Română, una dintre cele mai mari companii deţinute de statul român, este o entitate verificată în mod frecvent de către instituţiile de control şi considerăm fireşti aceste demersuri. Operatorul naţional de servicii poştale a primit o solicitare de documente din partea Direcţiei Naţionale Anticorupţie, toate cu circuit intern, care vor fi transmise instituţiei solicitante. O parte dintre documentele solicitate recent de DNA au o vechime de peste 30 de ani”, a anunţat compania.
Compania precizează că îşi respectă toate obligaţiile impuse prin lege şi gestionează cu atenţie şi seriozitate toate proiectele pe care le realizează.

”Poşta Română colaborează cu orice autoritate de control abilitată şi este deschisă oricăror solicitări oficiale privind activitatea sa.
Vă asigurăm că managementul actual al companiei îşi desfăşoară activitatea transparent, cu integritate, responsabilitate şi grijă pentru toate resursele aflate în proprietatea Poştei Române, acordând tot sprijinul instituţiilor statului român”, mai anunţă Poşta Română pe contul de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here