DOCUMENT | Premierul anunţă demiterea secretarilor de stat ai USR-PLUS. Deciziile de eliberare din funcţie, publicate deja în MO

Foto: INQUAM PHOTOS / Virgil Simonescu

Premierul Florin Cîţu a anunţat că secretarii de stat ai USR PLUS vor fi destituiţi miercuri seară. Deciziile de eliberare din funcţie a unor secretari de stat de la mai multe ministere, din aparatul propriu al vicepremierului, de la Agenţia Naţioală de Administrare Fiscală, dar şi de la Departamentul pentru Românii de Pretutindeni au fost deja publicate în Monitorul Oficial, informează News.ro.

Deciziile privind eliberarea din funcţie a 26 secretari de stat au fost deja publicate în Monitorul Oficial.

este vorba despre secretari de stat de la mai multe ministere, din aparatul propriu al vicepremierului, dar şi de la Agenţia Naţioală de Administrare Fiscală şi de la dar şi de la Departamentul pentru Românii de Pretutindeni

Premierul Florin Cîţu anunțase miercuri seară, la Digi 24, că aşteaptă ca USR PLUS să retragă moţiunea de cenzură şi să revină la masa discuţiilor, înainte de a fi trecută ”linia roşie”.

”În acest moment putem să discutăm orice (…) portofoliile sunt acolo, nu le atinge nimeni, oamenii sunt acolo, bine, fără secretarii de stat, pentru că nu poţi să…”, a declarat premierul.

Întrebat când va destitui secretarii de stat numiţi de USR PLUS, Florin Cîţu a afirmat: ”În aceast seară”.

Premierul a precizat că directorii sunt pe posturi pe bază de concurs şi acolo nu se poate interveni: ”Va fi respectată legea, dar nu poti să fii şi alături de AUR şi într-un minister, unde poţi să influenţezi negativ”.

Anterior, premierul Florin Cîţu afirmase, ntr-un interviu la Antena 3, că nu a luat încă decizia destituirii secretarilor de stat şi a prefecţilor.

UE trebuie să retragă Ungariei calitatea de membru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here