Donald Trump crede că va fi apărat de „majoritatea furioasă”

Preşedintele american Donald Trump a declarat vineri că „o majoritate înfuriată” de votanţi americani îl va susţine în timpul anchetei pentru destituire declanşată de democraţi în Congresul SUA, a relatat Reuters, citat de Agerpres.

Într-o arenă plină ochi din Tupelo, Mississippi, Trump şi-a exprimat pe larg nemulţumirile, după ce Camera Reprezentanţilor a votat oficial stabilirea regulilor pentru anchetarea lui Trump pentru că ar fi încercat să determine Ucraina să-l investigheze pe rivalul său democrat Joe Biden.

„Poporul american s-a săturat de minciunile, farsele şi extremismul democraţilor”, a spus Trump. Democraţii „au creat o majoritate înfuriată care va vota pentru înlăturarea din funcţie a multor democraţi care nu fac nimic în 2020”, a adăugat el.

Donald Trump şi-a exprimat de asemenea încrederea că va reuşi să învingă orice democrat care va ajunge să i se opună în alegerile din 2020.

Un sondaj Washington Post-ABC News publicat vineri arată că americanii sunt foarte divizaţi în privinţa procedurii de destituire, 49% fiind de părere că Trump ar trebui pus sub acuzare şi destituit, în timp ce 47% au o părere contrară, a scris Agerpres.

1 COMENTARIU

  1. Trump este un fel de Dragnea, umbla numai cu prostii, iar cand e cercetat da vina pe Soros, statul paralel si serviciile secrete. In acelasi timp are incredere in Putin si in serviciile secrete rusesti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here