După Coca Cola, și Heineken ar putea pierde bani. Gestul lui Cristiano Ronaldo, copiat de Paul Pogba

La două zile după ce portughezul Cristiano Ronaldo a scos sticlele Coca Cola din cadru, la întâlnirea cu jurnaliştii, internaţionalul francez, Paul Pogba, a procedat la fel, însă cu o sticlă de bere, relatează Adevărul.

Cât timp sunt plătiţi cu sume „grase“ de sponsori, sportivii de performanţă promovează cam orice produs, de la chipsuri, la bere şi la dulciuri cu tone de zahăr.

Atunci când asocierea cu un produs nu le aduce însă sume consistente, brusc, apar episoade precum cel cu Cristiano Ronaldo, în care acesta a descurajat consumul de Coca Cola, îndemnându-i pe oameni să bea apă. Ca urmare a gestului său de la conferinţă, Coca Cola a înregistrat o pierdere uriaşă la bursă.

Iar acum, gestul lui Ronaldo a fost repetat de francezul Paul Pogba, la o altă conferinţă Euro 2020. Doar că Pogba a scos din cadru, nu sticlele de Coca Cola, ci o sticlă cu berea Heineken, brand care sponsorizează Campionatul European de fotbal.

Gestul lui Pogba, viralizat, a încântat lumea musulmană. De fapt, aici e şi explicaţia pentru care Pogba a scos sticla de Heineken din cadru, el fiind adeptul religiei islamice.

Nu e exclus însă că şi Heineken să aibă de suferit, din punct de vedere financiar, după acest episod.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here