Sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Consilierul PNL Ciprian Ciucu a postat pe pagina sa de Facebook mai multe fotografii cu două mașini căzute într-o groapă „săpată de RADET”. În imagini se observă o mașină căzută cu totul în groapă.

Primul șofer era deja căzut, cel de-al doilea nu a văzut nimic. Cel care căzuse primul nu ieșise încă din mașină. Primul șofer a fost dus la spital cu dureri de spate (a scăpat ieftin, dacă ar fi ieșit din mașină în timp ce cel de-al doilea….)

Groapă a fost săpată de RADET. Se pare că nu a fost suficient semnalizată. Fiind noapte și ploaie”, a scris consilierul CGMB Ciprian Ciucu.

În jurul orei 21.30, 2 autovehicule care circulau pe Aleea Compozitorilor dinspre Bd. 1 Mai, în momentul în care au ajuns în dreptul imobilului cu nr. 13, au cazut într-un șanț săpat în carosabil, parte a unei lucrări de termoficare Radet.

Din eveniment a rezultat ranirea usoara a unuia dintre conducătorii auto.

Se efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor evenimentului rutiere, cât și pentru stabilirea modului de semnalizare a lucrării respective”, a anunțat Brigada Rutieră a Capitalei.

Sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here