Primarul Capitalei, Gabriela Firea, și soțul său, primarul orașului Voluntari, Florentin Pandele, sunt cercetați de polițiștii ilfoveni după ce, în ciuda normelor emise în contextul pandemiei de coronavirus, au ales să își conducă personal copiii în sala de curs în prima zi a acestui an școlar.

În urma apariției în spațiul public a acestor imagini, vă informăm că Inspectoratul de Politie al Județului Ilfov a demarat verificări în acest sens„, a comunicat, pentru Ziare.com, comisarul-șef Anne-Marie Ciolca, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov.

Firea și Pandele au intrat în școală cu copiii lor, deși accesul părinților este interzis.

*Reacția primarului Capitalei

Soții Pandele-Firea s-au fotografiat, luni, în prima zi a anului școlar, cu cei doi fii ai lor într-o sală de clasă, deși accesul părinților a fost restricționat printr-un ordin comun al miniștrilor Sănătății și Educației.

Imaginile, în care niciunul dintre cei patru membri ai familiei Firea-Pandele nu poartă mască, au fost postate de Firea pe contul său de Facebook și apoi șterse, după ce a primit multe comentarii negative.

1 COMENTARIU

  1. PSDului nu ii se aplica nici o lege! Ei sunt mai presus de lege! Ei sunt conducatorii iubiti! Toapa si Mitocanul exemple demne de urmat de catre plebea PSD-ALDE-“Pro”Romania…
    Răspundeți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here