Gorghiu: România şi Republica Moldova se bucură de un parteneriat mai solid ca oricând

alina gorghiu
Sursa foto: Inquam Photos/George Călin

România şi Republica Moldova se bucură de un parteneriat mai solid ca oricând, a declarat sâmbătă preşedintele interimar al Senatului, Alina Gorghiu, cu ocazia Zilei Independenţei R. Moldova, transmite Agerpres.ro.

”În cei 31 de ani de când Parlamentul de la Chişinău a adoptat Declaraţia de Independenţă faţă de URSS, România a fost cel mai puternic susţinător al Republicii Moldova pentru dezvoltarea, consolidarea democraţiei şi a parcursului său european”, a scris Gorghiu pe Facebook.

Potrivit acesteia, România şi Republica Moldova se bucură de un parteneriat mai solid ca oricând.

”Prin Declaraţia comună a membrilor Parlamentelor Republicii Moldova şi României, am arătat încă o dată angajamentul necondiţionat al statului român pentru racordarea fermă şi ireversibilă a Republicii Moldova la Uniunea Europeană!! Am încredere că, în curând, Republica Moldova va reuşi să depăşească această perioadă de insecuritate şi va continua eforturile ample de reformă cu aceeaşi determinare ca şi până acum, în vederea avansării proiectelor strategice de interes comun şi a agendei europene. La mulţi ani!”, a fost mesajul Alinei Gorghiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here