Ilfov | Incendiu puternic la un depozit din Voluntari

Joi, un incendiu puternic a izbucnit la un depozit din localitatea ilfoveană Voluntari, manifestându-se cu flacără şi degajări mari de fum. Pompierii intervin pentru stingerea focului, dar din interior se aud explozii succesive. Incendiul se manifestă şi în exteriorul depozitului, unde sunt depozitaţi paleţi cu marfă. A fost emis un mesaj Ro-Alert, populaţia fiind sfătuită să evite zona. Sunt afectate două corpuri de clădire pe structuri uşoare, transmite News.ro.

ACTUALIZARE – Pompierii sunt sprijiniţi la intervenţia la incendiul din Voluntari de 3 autospeciale de stingere ale Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al localităţii Voluntari şi buldoexcavatoare.

”Sunt două corpuri de clădire afectate, ambele pe structuri uşoare”, a explicat ISU Bucureşti-Ilfov.

A fost remis un mesaj prin sistemul Ro-Alert pentru informarea şi avertizarea populaţiei, a anunţat ISU Bucureşti-Ilfov.

 

 

 

 

 

 

 

ŞTIREA INIŢIALĂ – Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, incendiul a izbucnit la un depozit din localitatea Voluntari, manifestându-se cu flacăra si degajări mari de fum.

Pompierii acţionează pentru stingerea incendiului, acolo fiind trimise 20 de autospeciale de stingere şi 3 autoscări. Suprafaţa afectată este estimată la 5.000 de metri pătraţi.

Din interior se aud explozii succesive, a precizat sursa citată.

”Incendiul se manifestă în interiorul depozitului şi în exteriorul acestuia, unde sunt paleţi cu marfă. Acţiunile de stingere se realizează din exterior”, a transmis ISU Bucureşti-Ilfov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here