Biroul Național al USR a decis, miercuri seara, excluderea din partid a Claudiei Postelnicescu și suspendarea din formațiune pentru o perioadă de trei luni a lui Ciprian Lupaș, au declarat surse din USR, pentru Mediafax.

Ședința care a început la 16.30 este încă în desfășurare, la ora transmiterii acestei știri, fiind discutate și sesizările făcute de membri ai formațiunii împotriva lui Vișinel Bălan, Daniel Giurcă și Cosmin Stoenoiu, potrivit surselor citate.

A doua excludere din USR vine la o săptămână după ce BN a decis să nu mai fie membru al USR Olimpia Ardelean, care activa la filiala din Ilfov. Colegii i-au reproșat Claudiei Postelnicescu că are postări critice pe Facebook la adresa lui Dan Barna. Ea deja a reacționat, marți, pe rețeaua de socializare în legătură cu ordinea de zi a ședinței de miercuri a Biroului Național al USR.

Hai că asta e culmea tupeului! Sunt acuzată că îmi „hărțuiesc” colegii și că vorbesc „urât” despre Barna. Îmi asum tot ce am spus despre Barna: că este mediocru, că distruge partidul, că a avut un eșec major strict bazat pe incompetența proprie, că favorizează o gașcă de sicofanți și profitori care beneficiază în mod exclusiv de resursele partidului”, a scris Claudia Postelnicescu, marți pe Facebook.

Aceasta a adăugat că a primit sesizări de la tot felul de „agramați” și „bolovani”, care habar nu au să se exprime, imediat după ce a fost numită purtător de cuvânt la USR Ilfov. Ea a mai precizat că nu contează în partid decât ce vrea Dan Barna și „soldații loiali căzuți în adulație” care i-au făcut sesizări. Olimpia Ardelean, de la USR Ilfov, a acuzat că a fost exclusă din organizație pentru o postare făcută la începutul lunii noiembrie în care amintea că Dan Barna că a știut de semnături false la inițiativa „Fără Penali”.

Ea reclamă o „execuție” miercuri seara a Biroului Național al partidului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here