Iohannis și Cîțu, prima apariție în public după scandalul în care a fost implicat premierul

Președintele Klaus Iohannis și premierul Florin Cîțu au participat împreună, duminică, la manifestările organizate de Ziua Marinei Române din Portul Militar Constanța, la care publicul nu a avut acces, pentru al doilea an la rând, din cauza pandemiei de COVID-19.

Cei doi au vorbit pentru câteva minute, relaxați, și au coborât împreună de pe nava pe care au urcat oficialii, la ceremonie.

Între fotografiile publicate de Administrația Prezidențială, de la ceremoniile de Ziua Marinei, se numără și o poză în care președintele și premierul apar împreună, în timp ce vorbesc.

Este prima apariție publică împreună a lui Iohannis și Cîțu, de la declanșarea scandalului privind reținerea premierului în SUA, acum 20 de ani, când a fost prins băut la volan.

Președintele Iohannis nu a făcut nicio declarație pe această temă, iar premierul a declarat sâmbătă că nu i-a spus despre incident când a fost numit în funcție, deoarece nu l-a considerat relevant.

Astfel, apariția celor doi, împreună, la un eveniment public poate fi considerată și un semnal privind susținerea de care premierul se bucură în continuare din partea șefului statului, în contextul în care în spațiul public au început să se facă presiuni pentru retragerea sa din cursa pentru șefia PNL.

Sursa foto: Administrația Prezidențială

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here