Iosif Buble, contracte pe bandă rulantă cu PSD în campania electorală, în urma cărora a încasat sute de mii de euro

Iosif Buble, patronul site-ului stiripesurse.ro, a încasat sute de mii de euro în acest an din partea PSD. Contractele au fost semnate pe patru firme, fiind evidențiate în declarația de avere a soției sale, deputatul PSD Diana Tușa, potrivit Aktual24.

Buble a încheiat contracte cu PSD pe patru firme: CURS SRL (care realizează sondaje de opinie), European Business Environment (care editează stiripesurse.ro), Online Research SRL și Blau Karotte.

Prin primele două firme, Buble a semnat 18 contracte cu PSD, în valoare de aproximativ 700.000 de lei. Acești bani reprezintă doar contractele a căror suma a fost dezvăluită, însă sunt și contracte cu durata de un an de zile, a căror valoare nu este specificată.

Multe dintre contracte, cu sume mai mici, de zeci de mii de euro, au fost semnate în luna august cu numeroase filiale PSD și au vizat cel mai probabil campania pentru alegerile locale.

Iată contractele semnate de CURS cu PSD și filiale locale ale PSD până la alegerile locale. Contractele semnate pentru alegerile generale nu apar încă în declarație de avere a Dianei Tușa.

Iosif Buble a semnat si alte numeroase contracte, prin celelalte doua firme, cu cabinete parlamentare. Diana Tușa nu a menționat cui aparțin aceste cabinete parlamentare. Valoarea acestora este intre 1.000 si 2.000 de lei pe lună.

Fostul deputat PSD Cristian Rizea a dezvăluit recent că îl plătea pe Iosif Buble cu 1.000 de lei pe lună, „fără factură, fără chitanță”.

Articolul integral – AICI.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here