Jurnalista Alice Iacobescu, care a demisionat de la postul de televiziune Digi24, a fost invitată la PaginademediaLIVE, unde a vorbit despre motivele plecării ei.  

„Am constatat de-a lungul ultimilor doi ani că felul în care eu consider că am obligația să fac jurnalism se suprapune din ce în ce mai puțin cu felul în care Digi 24 își propune să atragă audiența. (…) Discuții de complezență în studiourile de știri realmente nu mai am energia să fac,” a declarat Alice Iacobescu.

Ziarista a spus că, așa cum compania care operează Digi 24 își dorește audiențe solide, și ea își dorește același lucru. Dar, a arătat ea, așa cum există șefi care „recunosc competențele și apelează la ele”, există și șefi care „se refugiază în grupuri restrânse, care decid totul.”

„Consider că este momentul să fac o schimbare și, în mod cert, o să fie o schimbare de substanță. Îmi doresc foarte mult să fac jurnalism, jurnalism de calitate, și sunt convinsă că voi reuși să fac asta și de aici încolo. Voi vedea sub ce formă (…) În acest moment, nu știu unde mă duc, dar știu ce am de oferit”, a declarat jurnalista pentru Paginademedia.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here