Foto: Facebook

Marcel Ciolacu a declarat miercuri, după ședința Comitetului Executiv, că situația financiară a PSD este foarte bună, răspunzând astfel informațiilor vehiculate în presă despre datorii de aproximativ 15 milioane de euro pe care le-ar fi acumulat partidul.

Trezorierul partidului este un expert contabil și nu este nevoie de un audit financiar. Situația este foarte bună. Vom plăti toate datoriile. Veți vedea care este datoria când vom depune declarațiile la AEP. Nu este 15 milioane de euro. Nu este o sumă ascunsă. Nu vă pot spune nimic în ceea ce privește banii”, a declarat Marcel Ciolacu.

Comentând informațiile privind cheltuielile făcute de PSD în campania electorală a Vioricăi Dăncilă pentru alegerile prezidențiale, Ciolacu a spus: ”Candidatul nostru nu a fost un candidat bogat. Nu are case, vile. Este o femeie modestă. A fost o femeie modestă și ați știut toate veniturile. Nu sunt niște cheltuieli care depășesc imaginația”.

Întrebat cum își vor plăti social democrații datoriile, președintele interimar al PSD a răspuns: „Prin cotizații. Nu sunt niște datorii fantastice de neacoperit de către PSD„.

Dăncilă: Cred că nu este nimic care să ridice semne de întrebare

Viorica Dăncilă a declarat, după ședința CEx, că toate datoriile înregistrate de PSD pentru alegerile prezidențiale pot fi justificate cu documente și că nu este nimic care să ridice semne de întrebare. Ea a precizat că partidului a mai avut și în trecut datorii.

Au fost datorii și înainte, sunt și acum, au fost și datorii care au fost preluate. Cred că se va face o inventariere a datoriilor și cred că nu este nimic care să ridice semne de întrebare. Nu am de unde să știu situația exactă, dar eu sunt convinsă că se va face justificarea tuturor cheltuielilor din această campanie cu toate documentele necesare”, a declarat Viorica Dăncilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here