Mario Iorgulescu, fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, avea o concentrație 1,96 g/l alcool pur în sânge la prima analiză și de 1,76 g/l alcool la cea de-a doua prelevare și consumase cocaină, a anunțat parchetul, potrivit Mediafax.

O concentrație de 1,96 g/l în sânge este echivalentă cu una de 0,86 mg/l în aerul expirat.

Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București a fost înregistrată o cauză penală în care se efectuează cercetări in rem cu privire la infracțiunile de ucidere din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și substanțelor psihoactive. Conform buletinului de analiză toxicologică rezultă că unul dintre conducătorii auto avea o concentrație de 1,96 g/l alcool pur în sânge la momentul primei prelevări a mostrelor biologice și de 1,76 g/l alcool pur în sânge la momentul celei de-a doua prelevăr, urmând a se dispune calculul retroactiv al alcoolemiei”, a declarat Călin Radu Bogdan, reprezentantul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Potrivit sursei citate, buletinul de analiză a evidențiat faptul că Mario Iorgulescu a fost depistat pozitiv și pentru cocaină la testul imunologic rapid, rezultatele fiind preliminare, urmând a se dispune o expertiză în acest sens.

Fiul șefului Ligii Profesioniste de Fotbal a provocat duminică un accident în urma căruia un tânăr de 24 de ani și-a pierdut viața.

Aflat la volanul unui autoturism Aston Martin, Mario Iorgulescu a pierdut controlul volanului pe Șoseaua Chitilei dinspre Centura Capitalei către Pod Constanța, a intrat pe contrasens și a lovit un alt autovehicul condus de tânărul de 24 ani, care a murit pe loc.

Marți, un reprezentant al Spitalului Elias a declarat pentru Mediafax că starea lui Mario Iorgulescu s-a agravat, medicii intensificând măsurile de suport a funcțiilor vitale. Medicii au precizat că „întregul complex lezionar continuă să prezinte un potențial evolutiv foarte grav, inclusiv cu risc vital”.

În 2016, Mario Iorgulescu a fost arestat preventiv 30 de zile, după ce a fost acuzat că, împreună cu câţiva cunoscuţi, ar fi torturat un bărbat pentru ca acesta să-și retragă plângerea depusă în cadrul unui dosar penal. Cazul a fost trimis în judecată, dar magistrații Judecătoriei Sector 3 București au decis să-l achite pe fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here